Veelgestelde vragen

ALGEMEEN

Is Château Antiémont een hotel?


Neen. Château Antiémont is een vakantiewoning die je kan huren voor je vakantieverblijf, je evenement of voor bedrijfsdoeleinden. Wanneer je in het château verblijft, is dit dus alleen met jouw gezelschap. Zo kan je volledig tot rust komen in een ontspannen omgeving met familie en vrienden, of kan je samen met je collega’s, klanten of genodigden vieren wat voor jou belangrijk is.
Is er personeel aanwezig in het château?


Neen. Château Antiémont is een vakantiewoning. Wanneer dat nodig is, kunnen wij wel enkele leveranciers aanbevelen voor de verzorging van jouw evenement. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.
Is het château makkelijk bereikbaar?


Zeker. Hoewel Château Antiémont zich in het hartje van de Ardennen bevindt, is de locatie makkelijk te bereiken en gelegen in het centrum van het gehuchtje On. Bovendien kan je rond en op het terrein vlot parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Vanuit Brussel-Centraal neem je een rechtstreekse trein naar Marche-En-Famenne. Vandaar kan je met de bus of taxi naar het château komen, dat maar 2 km van het station verwijderd is.
Wat kan ik in de buurt doen?


De omgeving rond Château Antiémont biedt tal van ont- en inspanningsmogelijkheden voor groot en klein. Op onze Activiteitenpagina kan je onze aanbevelingen ontdekken. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder met aangepast advies via het contactformulier.
Is er wifi aanwezig?


Ja. Je kan gratis gebruik maken van de wifi services in het château.
Mag ik mijn huisdier meebrengen?


Huisdieren zijn welkom in Château Antiémont na overleg. De dieren hebben een omheinde tuin van 1ha waarin zij vrij en veilig kunnen spelen. Beneden is er voldoende plaats voorzien voor een bench of mandje.
Hoeveel kost een overnachting?


Overnachten in Château Antiémont kan vanaf €80 per persoon per nacht, met een minimum van 2 nachten. Voor overnachtingen tijdens het weekend, een midweek, een week of langer kan je best contact opnemen via het contactformulier. OPGELET: het château is pas beschikbaar vanaf groepen van 10 personen.
Hoeveel personen kunnen in het château overnachten?


Château Antiémont wordt verhuurd aan groepen vanaf 10 en tot 15 personen. OPGELET: gezien de huidige coronamaatregelen wordt dit aantal momenteel vastgelegd op een maximum van 10 personen.